FRÅGOR

Inte så seriösa men jaodde de från en blogg:p Er snodde o snodde,ah, ni fattar!

* Hur mår du just nu? Bra:)
* Har du mer än 2 bh:ar? Ja
* Har du piercat dig? Jaa
* I så fall, vart? Öronen
* Vem ringde du senast? Mamma<3
* Vem ringde dig senast? Mamma:p
* Vem sms:a du senast? Olivia S
* Vem sms:a dig senast: Olivia S
* Är du hungrig just nu? Lite kanske...
* Vad är klockan? 21.15
* Har du sminkat dig idag? Nepp
* I så fall vad för smink? -

Aa, lite konstiga frågor:p Det fanns mkt mer men jag orkar inte skriva... Ska sova snart, har ju match i morgon, vill vara utvilad:)

Puss T

Han är sååå snygg!!

Rubriken säger allt!
 

Snart är han min:p

Borta...

Puff, Mimmis hamster har dött... Hon blev nästan 2 år. Mimmi kom hem efter sin tennis match och var jätte glad, så gick hon in till Puff och då låg han där, död i sitt lilla hus:`( Men Puff är nog lycklig för han fick ju lida de sista 2 dagarna i sitt liv...Hon hade en tumör och gick jätte konstigt. + att hon är glad över att hon får träffa sin syster (min gamla hamster som dog i höstas). Nu låter jag lite som om jag vore VÄRSTA  kristen men jag vill vara lite gammalmodig och hålla ett fint tal. Det jag ville komma till var: Hoppas du har det bra där du är just nu och att du har levt ett bra liv. Jag älskar dig, du finns i mitt hjärta<3

Pussar Tanja


Badat:s

Heej!
Började dagen med inbollning  sen drog jag till jungfrusunds dagen=) Sen åkte jag och spelade tennis igen... Efter det åkte jag hem till Ida och badade:O Var "ganska" kallt... Nu sitter jag och ida här och bara är. I morgon har jag match :)
Möter en jag inte riktigt gillar... Hon är as jobbig! Jag har alltid vunnit förut men de 2 sista gångerna har hon vunnit så nu
------!! Haha.
Men nu ska vi gå ut och typ hoppa studsmatta:) C ya;)

Puss Tany♥

Frågestund...




KOMMENTERA!
Pussisar//Tanja

JAG ÄR GALEN! TKR JAG...

Jag tkr jag är galen! Jag åkte faktiskt den nya INSANE! Haha, men Emilia o Moa är värre. De åker allt, t.o.m tilt!
Aja, men kolla in det här!

Lite läskig:s elr??


Uuhh! Kur kunde jag! Jag är iaf fett stolt:p
 Sen åkte jag extreme oxå, och det är jag stolt över:p

Puss på er<3

...

Jaa, vad ska man säga? Hej kanske? Tittade på film i skolan idag. Man fick ta med sig en film sen så röstade vi. Det blev inte den jag ville, som vanligt... Det blev iaf "Epic movie", helt ok... Sen så åkte jag och tränade och efter det åkte jag hem. Nu tittar jag på talang. Tkr ingen har varit så bra i år:S Elr jag är inte så insatt men ändå. Känner att jag skriver med tråkig ton idag. Blir bättre i morgon:) Lovar!! Ha det gött nu;)

Love Tanja<33

Försöker och försöker men misslyckas:(

Jag försöker och försöker men det går inte! Hej förresten! Asså idag berättade Matilda hur man gör en header men det går inte! Jag blir så lack. Jag gör precis som hon säger... Aja, får försöka en annan gång för nu bär det av mot audition;)

Pussilipuss T

Matti! Audition, studentfest och födelsedag:)

Heej:) Hur mår ni? Själv mår jag bra;) Imorgon kommer Matti till vår skola på besök (hon ska börja i min klass till sexan) och jag ska få ta hand om henne:) Jag kommer typ slippa göra jobbiga arbeten och istöllet spela spel:p, men det är självklart att det inte är därför jag är glad. Jag tycker det ska bli så kul att träffa henne. Var så länge sen...

Sen klockan halv 3 så är det audition på dansskolan. Våran grupp ska splittras:( Så de ska typ kolla vilken grupp man platsar i... Hoppas det går bra!
Sen på kvällen bär det av mot Nynäshamn, jag och min familj ska på studentfest där:)

Kom på att jag fyller år om 4,5 dagar:) Hehe, det ska vara exakt:p Har ingen aning om vad jag kommer få! Hoppas på nåt kul:p
Skulle vilja lägga  upp en bild på Matti, men hittade bara en och där var hon sig inte lik (hon gjorde grimars). Så jag struntar i det.

Nu ska jag titta lite mer på Champions leauge finalen: Barcelona vs Manchester United. HEJA BARCA!!!

Puss på er♥

Tisdag

Hallå! Orkar inte blogga så mkt nu ikväll. Ska gå och lägga mig nu. Jag vet att det är sjukt tidigt, men jag är så ----- trött på mornarna så det är väl "altenativet" om jag vill va pigg:) Puss på er.

Puss T

( Skriver alltid: Puss T, även om jag redan har skrivit "hejdå" elr vad man säger:p Har fått det som en vana som jag inte vill ta bort:P)


Mångkamp:)

Hej! Mår ni bra? Idag var vi på en friidrotts tävling med klassen! Vi kom delad 2:a! Fast det var bara tre grenar: Längd hopp, stöta kula (3 kilo) och kurir staffet. Men det var jätte dåligt för vi förlorade mot de andra 2:orna i kurir staffetten, men vi fick ändå samma poäng, fast de fick silver medaljen bara för att kurir staffetten var typ avgörande. Men vi fick iaf medalj, (Och vi hade lika många poäng). Efter det så åkte vi tillbaks till ön (Ekerö). Och nu sitter jag hemma och bloggar:) Jag ska träna sen, men Mimmi har inte slutat än, så jag väntar på henne. Nu ska jag gå och göra något.

Puss T
 
ps/ vi hade iaf bästa hejarklacken:p Jag skrek som ---!


Fett stolt!

Haha, jag är fett stolt över mig själv! det här är 3:e inlägget idag. Jag är ju ingen som bloggar var 4:e minut precis. Har nästan gjort klart läxan, asså, jag har tagit paus lite då&då... Nu ska hag titta lite mer på "stylista".

Juste! Jag doppade mig i sjön idag! Haha, jag brukar ju vara en liten "badkruka" ibland:p
Nej, nu ska jag titta på tv.

Puss ♥ T

Tråkigt:( roligt:)

Om man tänker på nuet är det tråkigt. För jag måste göra läxor... Men om man tänker 7 dagar in i framtiden, så är det kul:) Då fyller jag år:p Och sen ska man tänka 17 dagar. För då är det skolavslutning! Aja, det var det.

Puss T


Såå kul!!

Heej! Hade såå kul på grönan igår! Och gissa vad? Jag åkte tre saker som jag aldrig har åkt tidigare! Haha, insane, extreme och jetline! Fast jetline var inte alls läskig, den var bara askul! Emilia och Moa är helt galna. De åker tilt och alla andra livsfarliga saker! Ojojoj... Skulle jag aldrig göra:p

Här kommer lite bilder:

Mina små älsklingar...


Emilia och Moa på väg upp i tilt. Galningar!! Emilia längst ut till vänster och Moa brevid.

Jag orkar inte lägga upp fler bilder, kanske kommer i morgon.

Puss T

Grönalund!

Hej hej! Sorry att jag inte har bloggat... Ska till grönan idag:) Jag, Felicia, Moa och Emillia. Ojdå! Nu måste jag åka:p ha det bra!

Puss T

Morsning korsning:p

God morgon! Vaknade klockan halv 12 idag:p Sen åt jag lite frulle... Nu ska jag spela tennis:) och sen ska jag städa:(...
That`s life. Visst är det tråkigt att jag inte kan lägga upp bilder! Måste skaffa en ny sladd asså!! Jag tror inte det händer något speciellt ikväll, ska nog bara vara hemma:p Nu ska jag börja städa och sen ska jag byta om. Ha det bäst!

Puss T

Sista showen...sorgligt:(

Hallu:) Har precis ätit lite mat. Åt ingenting under showen så jag fick göra det nu istället:p Det gick ganska bra idag på showen:)
Eftersom det var sista showen med hela våran grupp tillsammans blev det några tårar... När jag stod och väntade på min mamma så kom Emelie och Emilia fram till mig storgråtandes! Vi kramades jätte mkt, och så grät vi... Lite töntigt kanske, men när man är så bra kompisar så är det svårt att skiljas. JAG ÄLSKAR HELA MIN DANSGRUPP!!! Jag har haft så mkt kul med er. Men vi får väl träffas utanför dansen om vi inte hamnar i samma grupp:( Nu ska jag kolla lite mer på TV. Älskar er!

Puss T


Sorry...

Ledsen att jag har bloggat något. Har haft fullt varje dag. Det är tråkigt för min statistik har minskat. Jag förstår det, för jag har inte bloggat så mkt. Men snälla, häng kvar! Snart kommer jag igång igen:)
Har inget mer att berätta än att det är sista showen idag. Kanske är sista gången alla i vår dans grupp är tillsammans...
Vi ska ju göra audition till nästa termin. Hoppas det går bra!

Puss T

17/05=Första SHOWEN!!

Morgon morgon... Idag är det första showen/premiär! Ska bli sååå kul. Har inte haft show på ett tag, elr, jo, jag hade ju genrep igår med det är inte samma sak... Då var det bara kanske 40 pers i publiken, idag kommer det att vara typ 800, det kommer att vara fullsatt! Finns inte en enda plats kvar. Men på måndag,tisdag och onsdag så finns det platser. Boka på http://ticnet.se, och kom och se mig:p

Jag kommer att vara med på:
*Öppningen- låt nummer 2 och dansa bugg.
*Mary Poppins-Steppdans, vi kommer att vara sotare.
*Bring in the noice-Steppdans och street, vi kommer att vara bygg arbetare.
*High school musical-Olika sorters danser, det är ett medly.
*Nalen- Ett rockmedly i pardans.

Hoppas du kommer!:)

Puss T


Blev visst ett till inlägg:p

Kolla håret jag hade idag på genrepet, var tvungen att fixa frisyren idag eftersom att bilderna togs idag:)
Titta bara på håret, fint?


Puss T

Genrep:)

Hej! Förlåt att jag inte bloggat på jättelänge! Men jag har typ haft minst 2,5 timmars rep varje dag, så när jag har kommit hem har jag inte orkat blogga... Hade genrep idag, gick ganska bra förutom pardansen, men den gick okej... Med den vanliga dans gruppen så dansar vi HSM2, och vi har jätte fina kläder! Känner mig som en riktig cheerliding skol flicka från USA, haha! i en dans dansar vi med skol böcker, och jag tog  med mig en riktig skolbok. Så skulle jag lägga undan den mitt i en dans. Och så la jag den på en stol, och efter alla danserna så glömde jag att hämta min bok:o. Så jag får leta efter den i morgon, tur att  mamma hade märkt den med mitt namn! Annars får jag köpa en ny åt skolan... Aja, nu ska jag titta lite mer på Eurovision song contest, sen är det ju spanska ligan finalen i dag oxå. Så det ska jag kolla på:)
Ha det bra, och sov så gott! Det blir nog inget mer bloggande idag.

Puss T


Långt hår elr kort hår? Brunt elr halvbrunt?

Vad är Zac efron snyggast i? Långt elr kort? Brunt elr halv brunt?

Bild 1)


Bild 2)


Inte så svårt va? Men kommentera gärna ändå:p

Puss T

Allt...

Ni betyder allt, vad skulle jag göra utan er, utan vänner no life... Ni gör min dag rolig, ni får mig att skratta:) det mesta i mitt liv händer med er, tjejmiddagar, fester, fritid, aktiviteter, allt. Jag vill tacka för allt ni gör och har gjort för mig. Älskar er<33


Fram och tillbaka...

Heej! Mår ni bra? Efter skolan idag så trodde jag att vi hade rep så jag åkte in till Brommaplan, jag skulle gå med Mimmi en bit till tennisen. Sen vra jag på väg att åka hem för alla sa att vi inte hade rep, så jag ringde Agnes bara för att dubbelkolla, och hon sa att vi hade! Så jag åkte in till stan och gick upp till Västis (huvud kontoret på dansen) och skulle bara kolla. Då sa de att det inte var något... Då hade ajg åkt hela vägen från Ekerö helt i onödan! hade lika gärna kunnat vara hemma och mysa... Sen kom jag på att jag inte hade min hem nyckel så att jag fick ringa mamma, men hon spelade golf. Då rinde jag pappa också fick jag åka till hans jobb, sen körde han hem mig, men alltså GUD VAD JAG HAR ÅKT FRAM OCH TILLBAKS HELT I ONÖDAN!!!

Så här:
Buss till Brommaplan
Gå med Mimmi till tennisen
Åka t-bana till Odenplan
Åka t-bana tillbaks till Brommaplan
Åka t-ban igen till Stora mossen
Gå till pappas jobb
Åka bil hem

Aja, nu ska jag iaf njuta av tiden som är kvar...

Puss T


Måndag...

Hej! Har varit jätte trött idag, bara seg liksom...På förmiddagen så kom det två brandmän och snackade om "eld" eller vad man ska säga. Sen mitt i allt ihop så fick de ett larm om en lastbil som hade vält ute på Kersö gård, de hade bara 90 sek på sig att klä på sig alla kläderna och sätta sig i bilen.
Sen efter lunch kom de tillbaka igen och då fick vi prova att  spruta vatten med brandsläckare. Det var askul! Vi körde staffett (tjejerna vs killarna), vi vann!!! Efter det så fick vi använda vattnet som var kvar i släckarna och och spruta på varandra. Kajsa och Jakob hade värsta fighten! De blev ASBLÖTA!! Haha det var jätte kul:) På eftermiddagen hade vi dans med Alex men jag tog det lite lugnt eftersom jag fortfarande är lite förkyld... Nu har jag och mamma käkat pizza och snart ska jag skriva en uppsats om när jag var liten. Ha det bra!

PS/ Hade utvecklingssamtal efter skolan, det gick jättebra! Så nu ska jag och mamma fira lite:p

Puss T

Bilder från när Kyra var här på påsklovet:)


Sötisen Kyra...


Hehe, ser ut som ett frågetecken:p


Mina och Kyras fötter precis ovanför vattenytan på båtbryggan i Älvnäs...


Jag vågade faktiskt stå i vattnet:p


Jag och Kyra, söt bild va?


Kyra stod också i vattnet, fast hon tyckte det var lite kallare än vad jag tyckte:p

Det var det det, här fick ni några bilder från en underbar dag...

Puss T


Morning...

Sovit gott? Det har jag, känner mig mkt bättre idag:) Jag vet att headern jag har är lite lam, men den är bara tillfällig... Kommer väl en ny om några dagar... Nu ska jag ät frulle bulle. Ha det gött!

Puss T


Vilken film är bäst???

Vilken film tycker du är bäst? Kommentera gärna:)

1) Grease

2) High school musical

3) Sound of music


Ska göra en ny header...

Jag skulle ändra designen på bloggen och så trodde jag att headern inte skulle vara kvar, men icke sa nicke...
Jag ska göra en header snart, när jag blir frisk och kan få hjälp av någon...
Aja.

Puss T


Sjuk:(

Hallu! Har asont i halsen, är på väg att bli sjuk... Jag gick inte till skolan idag eftersom det gjorde så ont i halsen. Men jag får inte bli sjuk! Kommer missa en massa rep då ju:( + att det är en viktig tennistävling i morgon.
Nu ska jag äta frukost och läsa lite. Ha det bäst!

Puss T

Ny header??

Hejhej! Funderar på om jag ska göra en ny header... Grejen är bara det att jag inte vet hur man gör...
Någon som vill hjälpa mig? Men jag kommer typ inte att ha tid för jag har så mkt rep! Aja, men säg gärna vad ni tycker?
Borde jag ändra min header???

Puss T


Hallu!!

Hej! Sitter hos farmor och farfar och ska äta mellis. Jag har rep klockan 3 så jag fick ta ledigt från skolan:P najs... Igår hade vi föreställning och idag ska vi också ha det:) Nu ska jag äta mellis, orkar inte blogga. Förresten, som ni har märkt blir det bara mindre och mindre bloggande, men det är för att jag inte har tid, efter showerna och alla rep har tagit slut kommer jag igång  igen, jag LOVAR!!

Puss T♥

Tim&Robin

Hej! Sitter och kollar på film hos Tim och Robin nu, den heter "First blood". Vi fick grillad kyckling och bakpotatsis:P mums... Det är jätte bra nu när jag och pappa är ensamma för vi får komma till Tim&Robin hela tiden:P hehe...
Vad ska ni gör i morgon då? Jag ska spela tennis och sen har jag rep:) Nu ska Robin visa mig nåt. Ha det bäst!

Puss T


ledig idag, sen är det fullt ös!?

Hejhej! Hur mår ni? Blev det sent igår för er? Inte för mig, typ 1 tror jag... Idag har jag bara varit ledig. Först så skulle jag in till Riksby och spela tennis, men jag kommer att ha så mkt nu så jag kände att jag behövde en vilodag... Kan oxå vara skönt ibland:P Nu har jag precis kommit hem från farmor och farfar, käkade lite lunch där:P Kanske ska hem till Tim&Robin ikväll. Har inget att göra så jag skriver upp alla mina rep tider:

Lördag 2/5 kl:15.00-17.00
Söndag 3/5 kl: 10.30-typ 20.20
Måndag 4/5 kl: 16.00-16.50 & 17.00-20.20
Tisdag 5/5 kl:16.00-16.10 & 17.00-20.20
Onsdag 6/5 kl:15.30-17.30 & 18.00-19.15
Torsdag 7/5 kl: 16.10.18.45
Fredag 8/5 kl: 15.30-17.00 & 17.30-18.30
(vet inte om det är något på lördagen)
Söndag 10/5 kl:15.15-17.45
Måndag 11/5 kl:15.45-17.45

Det var de de, sen kanske det kommer in något mer rep oxå, så det blir nog inte så mkt bloggande under maj:(
Menmen, vi får se...


Kom och se vår show! Boka biljetter på Ticnet.se, showerna kommer att gå mellan den 17-20 maj:)

Puss T

RSS 2.0