OMG...

...vad jag lääängtar tills imorgon!! För imorgon åker jag till Funäsdalen med BÄSTA dansgruppen!! Vi kmr ha så j*v*a kul säger jag bara. Självklart kommer jag ta massa bilder som ni får kolla på sen. Men när jag är där kan jag ju inte blogga:S Jag ska försöka fixa en gästbloggare åt mig:P Aja, vi hörs;)

Tanja

Tisdag

Heej:)

Ledsen för dålig uppdatering... Jag har inte hunnit:S Men nu blir det bättre:D Fast på torsdag åker jag till Funäsdalen med dansen! Så då kmr jag inte kunna blogga. Imorgon kanske jag ska sova hos Olivia:D Sen åker vi tsm till centralstationen:). Har precis tränat fys, och snart har jag tennis, fast jag har varit lite skadad så jag får ta det väldigt lugnt... Vet ni vad??

Min familj kanske ska köpa hund!! Vi vill ha en hanhund så det måste födas 2 hannar för en är redan paxad.

Aja, vi hörs;D


Det här är en vuxen softis:)


Och det här är en supergullig valp:)

Tanja


Klubben

Hej bloggen! Hur mår ni?

Har precis haft fystest på tennisklubben och kl 19 så är det mental-lektion till halv nio typ! Då kmr jag missa "made in Sweden":( Men men, jag blir stark, i hjärnan:P.


Tanja

Nu har jag tränat klart...

Japp, nu är jag ledig för kvällen:) Längtar så himla mkt till Funäsdalen!! Det ska bli sjukt kul! Fast det har jag iof redan skrivit:P. Jag har inga nya bilder att lägga in. Men det kmr några från morgondagen i skolan...

Aja, nu ska jag kolla på lite andra bloggar:)

<3

God morgon bloggen

Sovit gott?? Jag är ledig från skolan idag, jag ska träna på gymmet och sen har jag tennis:). Felicia frågade mig om jag ville sova hos henne på fredag men jag kan inte:( Jag ska åka från Stockholm kl 8 på morgonen dagen efter för jag har match i Linköping kl 11... Men men, vi ska ju ändå åka till Funäsdalen snart, det ska bli skiiiiitkul! Vi hade på j*v*a kul förra året! Lääääängtar! + att jag får ta ledigt en dag från skolan:P.
Aja, ska äta frulle nu, sen bär det av mot gymmet...


Tanja

Tisdag...

Hur mår ni? Jag mår bra, förutom att jag är trött:P. Igår var jag på nya dansskolan, superfin! Längtar dit igen:)
Aja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Kom gärna med förslag!

Tanja 


Söndag:Linköping

Japp, idag har jag varit i Linköping på tennis tävling. Min lilla syster spelade. Hon vann en match, sen torskade hon...
Iaf. Vi bodde på ett mysigt hotell och hade typ en liten familje-mini-semster:P.
Shiiiiiiit vad jag längtar till Thaiiiiiiland!!


Aaaaaah!!

Aja, nu ska jag nog njuta lite av det sista av helgen. Fast det är faktiskt första gången på läääänge som jag faktiskt längtar till måndagar. För imorgon börjar ju dansen, på en helt ny dansskola!!
Längtar, + att jag får träffa alla underbara danskompisar:D

Love u guys!

Tanja

Fy skäms!..

Nu får ni allt bli bättre på att kommentera! Annars blir det inget róligt för mig och då kansle jag slutar blogga, vem vet...

Fredag!

Nu är det helg! Äntligen=D
I helgen ska jag antingen åka till Linköping och kolla på syrrans tennismatch, elr så ska jag och pappa stanna hemma, i don´t really know:S... Aja, ikväll blir det iaf bara fredagsmys, let´s dance har ju börjat nu oxå:).

Guuuud vad jag längtar tills på måndag! Då börjar dansen:)!! Jag har ju aldrig varit på den nya dansskolan så det ska bli jättespännande!

Världens bästa dansgrupp!!


Sööta Agnes<3


Emilia<3


Emilia, Jossan och Julia (Julia driver)<33

Det var lite bilder:)

P&K

Go´kväll

Jag hann inte blogga igår för jag var i Gävle och spelade in en DEMO:). Men nu är jag tillbaks:). Jag ska sova snart, det blir ett kort inlägg:P

Puss

Måndag=trött!

Guud vad jag är trött! En riktigt seg måndag har det varit för mig. Först lååång dag i skolan och sen 2 timmar tennis. Men nu är jag ledig för kvällen. Det går inget bra TV program i kväll, elr vet ni ngt bra som går? Komentera gärna:).

Med den här bilden säger jag godnatt!;)

Tanja

Söndag

huhu:(. Imorgon drar skolan igång på riktigt... I torsdags och fredags så har vi haft tema vexka, sex och samlevnad:P. Men imorgon börjar allvaret. Vi ska börja med en ny grej på SO, gissa vad? RELIGON!! Mitt favorit ämne, NOT!!! Aja, nu ska jag njuta av sista stunden på helgen:)

I love u<3

Förresten, om ni har ngt förslag om vad jag ska skriva om så får ni gärna komentera och berätta det:)

Pussisar

YES!!

Nu funkar internet hemma hos oss!!!

By: Matilda Molin

<3

Lördag

Hej bloggen! Nu är jag hos Ida (igen:P). Ikväll ska hennes familj och Matildas familj på middag hemma hos oss så det ska bli kul:).
Vi sitter och kollar på "Guds tre flickor" på SVTplay. Jag rekomenderar verkligen att kolla på den, den ör superbra! Jag var faktiskt där när den spelades in och pratade med huvudrollerna, de var jätte schysta;)! Aja, ska kolla klart på sista avsnittet nu. Sen går det ett nytt ikväll på TV:)

Kolla på den!

Puss

Hos Ida:)

Hej bloggen=)
Nu är jag hos Ida. Men jag orkar inte blogga:P.

SÖÖÖÖÖT!!!!!!!!!

Tanja

Sitter på tennisklubben och...

...bloggar:P. Mimmi spelar match. Senare idag ska jag och Wilhelmina träna:). Imorgon kanske min familj ska åka till fjällen. Fast vi tror inte det för det ska bli -40 grader! Och då kan man inte åka skidor för det är för kallt:S.
Aja, ska kolla lite på Mimmi, hon ligger under:(...


Tanja

Min dag

Hej:)
Jag hade jättekul med Kyra igår/idag, men på morgonen 10.15 ringer min mamma och väcker mig och Kyra och säger att jag ska vara domare om en kvart! Så jag slänger på mig kläderna medans Kyra gör frukost. Sedan hämtar pappa mig och jag åker till klubben. När jag kommer fram säger de att jag ska döma på bana 1. I första set så blev det tie-break och då blir den ena killens pappa skitnervös för han började skrika på mig att jag gjorde fel och allt möjligt! Haha, jag ba ehh?? okej, normalt. Sen så åt jag lunch och sen skulle jag döma en till match men då sa min tränare att de hade tillräckligt med domare så jag kunde åka hem. När jag var hemma gjorde jag en film (på kul) med Mimmi och hennes kompis (mimmi och hennehs kompis hade spelat match på dagen och sedan vunnit så nu skulle de vara). Och nu är jag hos kusinerna på middag:). Imorgon åker min mormor hem till Spanien:(, Jag kommer sakna hénne jättmycket! Aja, nu ska vi åka hem för Mimmi har kvartsfinal i världens största inomhustävling!. Hoppas hon vinner!

P&K


:D

Jag har haft supermysigt med Kyra idag! Hon är absoult en av mina bästa vänner!! Du är bäst Kyris!
Först var vi på stan som sagt och sen klädde vi ut oss och tog "modell" bilder. Sen åt vi middag och kollade på WeddingDaze, den var rolig:) Vi ska nog lägga os  i sängen och mysa snart, asså, inte mysa såå men ni fattar:P


<3

Puss!

Hemma hos Kyra myra:P

Hej:) Nu sitter jag hemma hos Kyra och käkar mellis. Vi har varit ute på stan och kollat lite i affärer:) Jag hittade två jättefina tröjor:). Jag skriver mer sen.

Puss

Tany is back!;)

Nu är jag tillbaka! Hela vårat internet system är helt paj hemma så nu bloggar jag från tennisklubben:).

Tack Matilda! Det var väldigt snällt av dig att gästblogga:D.
Hur har erat jullov varit? Mitt har varit jättekul:) De första dagarna var jag på ett tennisläger. Sen kom min spanska släkt hit och firade jul. En dag sov Olivia hos mig, sen har jag tränat och spelat världens största inomhus tennis tävling på hemmaklubben, jag torskade mot en bra 97:a:(. Idag ska jag vara med Kyra och sen ska jag sova hos henne. Jag bloggar lite hemma hos Kyra sen. Bye bye!

RSS 2.0